Stúdiónk 2003-ban alakult, kezdetben főként videóklipek készítésével foglalkoztunk. Ügyfélkörünk fokozatos bővülésének köszönhetően minden profilunkban sikerült megfelelő tapasztalatokat gyűjteni a digitális videó utómunka területén.


Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Professzionális videó utómunka

Showreel

Egy rövid videóklip eddigi munkáinkból...

Magunkról

Eddigi munkáim során átfogó ismereteket szereztem a videofilm gyártás teljes vertikumát illetően, és készen állok arra, hogy bármikor tovább képezzem magam amennyiben szükséges.

Szakmai sikereim közül a 2009-es Filmszemlén, a Tudományos ismeretterjesztő kategóriában első helyezést elért „Korhadó múlt – porladó jövő“ című produkciót említeném, amelyben vágóként dolgoztam.


“Precizitás, kreativitás, önállóság” ezekkel jellemeznek leggyakrabban az ügyfeleim, munkatársaim, ezért szeretnek velem dolgozni. A szakmai tapasztalat mellett  az emberi kapcsolatok kiegyensúlyozását tartom a legfontosabbnak egy adott projekten belül.


Tóth György

vágó, kreatív munkatárs

Welcome        Stúdióbérlés        DVD authoring        Filmgyártás       Referenciák        Kapcsolat

Final Cut Pro oktatás

Ismerje meg nálunk az Apple professzionális videóvágó alkalmazását.  Tanfolyamunk különlegessége az egyénre szabott tematika, erőssége a gyakorlatközpontúság, mottója: 1x1, azaz egy oktató - egy hallgató.


A képzés ideje: 30 óra (5x6 óra)

Helyszín: Mangafilm Stúdió, Budapest, Ráday u. 16. 3. emelet 39.


A tanfolyam díja: 60.000 Ft + ÁFA


Jelentkezés és további információ:

Tóth György

Telefon: +36 30 941 2200

e-mail: manga@mangafilm.hu